Noticies i activitats de la categoria: FINANÇAMENT

Ara també podran accedir-hi totes les associacions i fundacions inscrites al registre del Departament de Benestar Social i Família.

L’ Assemblea General aprova constituir la cooperativa Finan’3, perquè gestioni ambdós serveis. Es preveu que entri en funcionament en pocs mesos.

Seran gestionats per una cooperativa de nova creació.

12/06/13

Prop de 300 persones van participar el 12 de juny a la jornada ‘Finan’3. Enfortir les capacitats financeres del Tercer Sector Social’, organitzada per la Taula del Tercer Sector, que s’ha celebrat a l’Auditori de l’ONCE a Barcelona. La jornada s’ha celebrat amb la col·laboració de Barcelona Activa i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

La jornada Finan3 ha presentat un ampli ventall de solucions financeres per ajudar les entitats socials a afrontar la crisi.

 

En la trobada els representants de la Taula li han exposat al sr. Fainé la difícil situació financera que pateixen moltes entitats socials.

 

Tindrà lloc el proper 12 de juny a l’auditori ONCE de Barcelona.
 

No existeix una oferta específica de finançament dirigida al Tercer Sector Social.

16/12/10

 La Taula d’entitats Socials del Tercer Sector de Catalunya va organitzar el 16 de desembre de 2010 la jornada ‘Invertir en persones. Entitats Financeres i Tercer Sector Social’ a l’Auditori del Caixafòrum de Barcelona.