Recursos per entitats

17/12/19
Baròmetre del Tercer Sector Social 2019

La Taula del Tercer Sector ha presentat el Baròmetre 2019 als diferents territoris. Aquest any l’estudi aprofundeix en la relació entre el tercer sector social i el món local en l’àmbit territorial. Per això, i com a novetat, aquest any es disposa d’un informe personalitzat per a cadascun dels territoris: comarques de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Catalunya Central.

30/04/19
Compromís local per garantir els drets socials

Amb motiu de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019 la Taula del Tercer Sector ha elaborat el document ‘Compromís local per garantir els drets socials’, que compta amb 87 propostes de les entitats socials per eradicar la pobresa i les desigualtats socials i per aconseguir uns municipis més inclusius i que promoguin la igualtat d’oportunitats.

02/07/13
Cimera Anual amb el M.H. President de la Generalitat de Catalunya

Plec de les 12 propostes d'actuació presentades al President de la Generalitat en l'acte de la cimera anual. Les propostes de la Taula del Tercer Sector se centren en temes com la  Renda Mínima d’Inserció, la llei de la Dependència, els Centres Especials de Treball, les  polítiques d’accés a l’habitatge, l’atur juvenil o les beques escolars, entre altres.

01/07/13
'Mira a las personas sin hogar'

Guia d'estil per ajudar als professionals de la comunicació i tots aquells que desitgin oferir una informació de qualitat sobre les persones sense llar.

En aquest document s'ofereixen propostes i solucions pràctiques perquè els professionals puguin acostar-se a aquesta realitat complexe, utilitzar un llenguatge adequat i donar una visió real d'aquest grup que viu exclòs.

 

01/06/13
'Diagnosi 2013: Les persones sense llar a la ciutat de Barcelona i l'evolució dels recursos de la Xarxa d'Atenció a les Persones Sense Llar'

En aquest informe, s’actualitzen les dades sobre el sensellarisme a Barcelona que recull anualment la Xarxa d’Atenció a les Persones Sense Llar (XAPSLL) de la ciutat, formada per entitats i Ajuntament. Des de 2008, cada 12 de març, en tots els equipament  especialitzats en l’atenció nocturna a les persones sense llar és registra i comparteix la informació estadística bàsica de les persones que hi passen la nit.

Pàgines