Recursos per entitats

02/07/13
Cimera Anual amb el M.H. President de la Generalitat de Catalunya

Plec de les 12 propostes d'actuació presentades al President de la Generalitat en l'acte de la cimera anual. Les propostes de la Taula del Tercer Sector se centren en temes com la  Renda Mínima d’Inserció, la llei de la Dependència, els Centres Especials de Treball, les  polítiques d’accés a l’habitatge, l’atur juvenil o les beques escolars, entre altres.

01/07/13
'Mira a las personas sin hogar'

Guia d'estil per ajudar als professionals de la comunicació i tots aquells que desitgin oferir una informació de qualitat sobre les persones sense llar.

En aquest document s'ofereixen propostes i solucions pràctiques perquè els professionals puguin acostar-se a aquesta realitat complexe, utilitzar un llenguatge adequat i donar una visió real d'aquest grup que viu exclòs.

 

01/06/13
'Diagnosi 2013: Les persones sense llar a la ciutat de Barcelona i l'evolució dels recursos de la Xarxa d'Atenció a les Persones Sense Llar'

En aquest informe, s’actualitzen les dades sobre el sensellarisme a Barcelona que recull anualment la Xarxa d’Atenció a les Persones Sense Llar (XAPSLL) de la ciutat, formada per entitats i Ajuntament. Des de 2008, cada 12 de març, en tots els equipament  especialitzats en l’atenció nocturna a les persones sense llar és registra i comparteix la informació estadística bàsica de les persones que hi passen la nit.

20/11/12
Anuario del Tercer Sector de Acción Social en España (2012)

L'Anuari del Tercer Sector d'Acció Social d'Espanya 2012 està publicat per la Fundació Luis Vives. Aquesta publicació ofereix les dades més rellevants del sector en relació al tipus d'entitats, volum d'ingressos, camps d'actuació, recursos humans, finançament... del Tercer Sector Social a Espanya.

25/10/12
Propostes eleccions autonòmiques 25 de novembre 2012 'Prioritzar la inversió social'

La Taula del Tercer Sector va fer públic hel document ‘Prioritzar la inversió social’, que inclou una valoració de legislatura 2012-2012, i una trentena de propostes adreçades als partits polítics en vistes eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre de 2012. El document inclou propostes encaminades a millorar tant les polítiques socials com la relació de les Administracions amb el Tercer Sector.

Pàgines