13/11 - Jornada sobre infància ‘Mites que vulneren drets’

Organitzada pel Síndic de Greuges, la PINCAT i la TIAC.

Content
Esquerra

Per commemorar el 25è aniversari de la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de la infància, el Síndic de Greuges, la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) i la Taula per la Infància i l’Adolescència a Catalunya (TIAC) organitzem  aquest dijous 13 de noviembre la jornada de treball "Mites que vulneren drets" amb 60 experts i persones referents en l'àmbit de la infància.  La jornada se celebrarà a la seu del Síndic de Greuges de Catalunya a Barcelona.

Durant el matí la sessió de treball, de caràcter intern, abordarà mitjançant grups de treball, 8 drets i els mites que dificulten el seu exercici. La sessió de la tarda és oberta a altres persones i professionals que tinguin interès a participar-hi a la Taula Rodona i el posterior Espai de Diàleg entre acadèmics del món de la Sociologia i la Psicologia.

En la cloenda de la jornada,M. Jesús Larios, adjunta al Síndic per a la defensa dels drets dels infants i adolescents, Josep M. Villena, president de la TIAC i Paco Estellés, coordinador de la PINCAT faran pública una declaración final de la jornada. El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó será l’encarregat de cloure la jornada.