Projecte m4Social

Un projecte de la Taula del Tercer Sector.  www.m4social.org

Connectem emprenedors i desenvolupadors mòbils així com amb inversors, per tal d’impulsar projectes socials que promoguin la integració i el desenvolupament. El nostre objectiu és aconseguir més i millor impacte social gràcies al mòbil.

Creiem que calia una iniciativa referent a tot el què succeeix al voltant del mòbil social a Catalunya i que aglutinés els diferents actors i projectes que treballen en aquesta línia.

Escoltem les necessitats de les entitats socials, llancem reptes tecnològics per involucrar a programadors que desenvolupin des de zero una solució tecnològica, busquem finançament i fem un seguiment per tal d’avaluar si funcionen i quin és l’impacte social que aconsegueixen.

També detectem iniciatives existents al camp de les TIC i les portem a l’àmbit social. Un aspecte fonamental d’m4Social és la formació a entitats I oenegés perquè puguin adaptar-se a l’aplicació de les noves tecnologies i realment integrar-les als seus programes, així com a professionals del camp de les TIC perquè sàpiguen com donar un enfocament social als seus projectes.
 

Un projecte que neix amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mobile World Capital i la Fundació La Caixa,