Junta Directiva

L'Assemblea General celebrada el 18 d'octubre de 2017 va escollir la Junta Directiva pel mandat 2017-2020.

Els càrrecs que formen part de la Junta Directiva de la Taula d'Entitats no reben retribucions pels treballs prestats a l'entitat.

FRANCINA ALSINA

Presidenta

Federació Catalana de Voluntariat Social

Titulada en grafologia per UCAPE (Brusel·les). Titulada en "Perícia Cal·ligràfica Judicial" i en "Perícia Grafopsicològica" per la Universitat Autònoma de Barcelona. 
Són prop de 30 anys de voluntària en l’àmbit de la pobresa. 5 anys com a Coordinadora de la Unitat territorial de Barcelona de la FCVS. Presideix la FCVS des del maig de 2010. Arrels Fundació. Voluntària en actiu des de l'any 1989. Va formar part de l'equip directiu de l'entitat per un període de 3 anys.

JOSEP GIRALT

Vicepresident

ECOM

Tècnic especialista en Informàtica de Gestió.
37 anys d’experiència en la gestió d’entitats de primer i segon nivell del sector de les persones amb discapacitat física. Paral·lelament, àmplia experiència en la gestió de serveis que presten aquestes entitats com a Centres d’Atenció Diürna i Centres Especials de Treball. 

ENRIC MORIST

Vicepresident

Creu Roja Catalunya

Educador social. Coordinador General de la Creu Roja a Catalunya.
Ha participat a la Taula d’Entitats des de la seva fundació.

SIRA VILARDELL

Vicepresidenta

Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS)

Diplomada en Treball Social i màster en Direcció i Gestió d'ONGs. Especialitzada en interculturalitat i gènere, ha treballat en l’atenció a dones i famílies i en la intervenció comunitària intercultural. Actualment, és la directora general de la Fundació Surt i forma part de Comissió Permanent i de la junta directiva d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS). 

NÚRIA VALLS

Vicepresidenta

Fundesplai

Llicenciada en Ciències de la Informació (Periodisme) i post-Grau: Ciutadania i Immigració: Gestió de la diversitat cultural. Directora General de Comunicació i Relacions de Fundesplai. Com coordinadora de l'Observatori del Tercer Sector, ha dirigit nombroses recerques i ha estat coautora de diverses publicacions. També ha estat gerent de Suport Associatiu (2010-2015). Actualment és Vicepresidenta de La Liga Iberoamericana.

RAMON MARIA MIRALLES

Secretari

Federació Catalana d'entitats contra el Càncer

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, Especialista en Obstetrícia i Ginecologia, Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. És el President de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer. 

JESÚS DELGADO

Tresorer

Fundació Pere Tarrés

Llicenciat en Ciències Econòmiques, expert universitari en gestió d’entitats sense ànim de lucre i especialista Universitari en Gestió Directiva d’Organitzacions no Lucratives. Actualment és l’administrador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés.

FRANCESC ROIG

Vocal

Càritas Catalunya

Llicenciat en Filologia romànica i hispànica. Director de Càritas Diocesana de Tarragona i President de Caritas Catalunya.

ANTONIO GUILLÉN

Vocal

COCARMI

President de COCARMI. Impulsor de diverses organitzacions del sector, com la Federació ECOM i la Unió d'Entitats de La Marina, de la qual n’és president.
 

AMÈLIA CLARA

Vocal

Dincat

Diplomada en Educació Social. Màster en Planificació i Direcció ESADE. Fundadora de Femarec el 1991. Responsable de Gestió de RRHH, Responsable de l’Àrea Jurídica, Responsable de l’Àrea econòmica i Directora general. Membre del Consell de direcció i Presidenta de la cooperativa.
Llicenciat en Ciències Químiques. És el director de la Fundació Formació i Treball i secretari i tresorer de FEICAT.

XAVIER TRABADO

Vocal

Salut Mental Catalunya

Enginyer industrial. Director de l’Observatori Social de la Fundació Bancària la Caixa. Tresorer de l’Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental (AREP). Membre de la junta executiva de la Federació Salut Mental Catalunya.

ENRIC ARQUÉS

Vocal

Fòrum Salut Mental

Psicòleg clínic i màster en Terapia Familiar. És el codirector de Fundació Joia i el president de Fòrum Salut Mental.