Presència als mitjans

Deixar premuda la tecla CTRL per poder marcar diverses opcions

29/10/20
La Taula del Tercer Sector presenta el dossier La Soledat no desitjada en la vellesa. (TV3)
La Taula del Tercer Sector presenta el dossier Catalunya Social: La soledat no desitjada en la vellesa, elaborat per Amics de la gent gran. La pandèmia ha augmentat el risc de la gent gran a quedar aillades i les entitats han reclamat a l'Administració dotar de polítiques socials i sanitàries per millorar la salut física i mental de les persones grans.
15/10/20
Francina Alsina: "La gestió de l'ingrés mínim vital està massa centralitzada i és massa burocràtica" (TV3)
La presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social opina que els controls són excessius, explica que es triga una hora i mitja per omplir la sol·licitud de l'ingrés mínim vital i que afecta població molt vulnerable. Les entitats han de dedicar personal propi o voluntari per ajudar les famílies necessitades.
01/10/20
Els Amics de la Gent Gran: "S'ha planificat la tornada a l'escola i ningú ha pensat en la recuperació de la vida social de la gent gran" (XTVL)
És la reflexió que deixa Elisa Sala, coordinadora de l'Observatori de la Soledat de la Fundació Amics de la Gent Gran i autora d'un estudi que analitza l'impacte de la soledat no volguda en les persones de més de 65 anys, especialment a partir del confinament.
01/10/20
La Taula del Tercer Sector Social urge a emprender medidas para dar respuesta a esta situación con motivo del Día Internacional de las Personas Mayores (La Razón)
En Cataluña, el 19% de la población tiene más de 65 años, mientras que la población octogenaria representa ya casi el 6%, y es este colectivo el que sufre especialmente la soledad y, concretamente la soledad no deseada, que es aquella experiencia de carácter subjetivo y sentimiento negativo que se genera a partir de la discrepancia que tiene la persona entre sus relaciones sociales y las que querría tener, tanto en cantidad como en calidad.
30/09/20
La Taula del Tercer Sector presenta el dossier La Soledat no desitjada en la vellesa.
En aquesta entrevista l'Elisa Mozo, experta en polítiques socials i autora del dossier, explica com afecta a les persones grans la soledat no desitjada.

Pàgines