Presència als mitjans

Deixar premuda la tecla CTRL per poder marcar diverses opcions

03/08/20
1 de cada 3 nens catalans, en situació de risc de pobresa (TV3)
Els migrants i les famílies monoparentals són els col·lectius més castigats per les dades de pobresa. Lleuger descens en les dades globals, tot i que les entitats alerten de la situació post-Covid.
31/07/20
Govern y Tercer Sector firman acuerdo para la recuperación social poscovid (LaVanguardia.com)
El Govern de la Generalitat y las entidades del Tercer Sector Social han firmado este viernes un acuerdo que pone las bases para la recuperación social de Cataluña después del COVID, cuyo centro es la mejora social como condición para alcanzar la recuperación económica.
31/07/20
Govern y tercer sector firman un acuerdo para una recuperación social (Agencia EuropaPress)
El Govern y el Tercer Sector Social han firmado este viernes en la Generaliat un acuerdo que pone las bases de la recuperación social tras la crisis del coronavirus, según un comunicado. El Acuerdo para una Catalunya Social recoge las medidas que son clave para superar la crisis social generada por la pandemia, y reconocer el papel del tercer sector durante esta crisis sanitaria.
31/07/20
Acord entre Govern i entitats per reactivar el sector social després del covid-19 (Ara.cat)
Acord formal entre la Generalitat i els representants del tercer sector social de Catalunya per construir les bases d'un pla de recuperació econòmica d'aquest sector després de la crisi del coronavirus.
29/07/20
Entrevista: Francina Alsina valora la crisi social agreujada per la pandèmia. (SER Catalunya)
Francina Alsina, la presidenta de la Taula del Tercer Sector, valora la crisi social agreujada per la pandèmia, i posa sobre la taula la preocupació per la situació d'emergència social.

Pàgines