Presència als mitjans

Deixar premuda la tecla CTRL per poder marcar diverses opcions

03/10/19
Comunes dicen que Errejón solo quiere recoger votos para Madrid en Cataluña (Agència EFE)
Jaume Asens y la diputada Marta Ribas se han reunido con la Taula del Tercer Sector de Cataluña. Ribas ha explicado la preocupación que comparten con las entidades por las consecuencias sobre las subvenciones del "bloqueo" presupuestario existente tanto en la comunidad autónoma como en el conjunto de España.
03/10/19
Els comuns s’alineen amb Iglesias i titllen de “paracaigudisme polític” que Errejón impulsi una llista a Barcelona (Agència ACN)
Asens ha aprofitat una visita a la Taula del Tercer Sector per anunciar que han presentat una sol·licitud d’informació sobre el crèdit que tant el PSOE com el PP han demanat a l’ICO. “Mentre a les entitats del tercer sector els costa tenir finançament quan són l’últim bastió i escut en defensa de drets, veiem com en canvi tant el PP com el PSOE recorren a l’ICO per intentar finançar-se les campanyes”.
03/10/19
Reunió de la Taula del Tercer Sector amb En Comú podem per parlar sobre els pressupostos i el moment d'inestabilitat política (TV3)
Imatges de la trobada institucional mantinguda entre una representació de la Taula i Els Comuns. Minut 12:48
28/09/19
Ganes de consensos amb l’ajut de Chesterton, si cal (Diari Ara)
Es presenta un nou ‘think tank’ que busca fer propostes sobre Barcelona. La Taula del Tercer Sector hi participa.
28/09/19
Art, comerç i oenagés, units en un nou ‘lobby’ (El Periódico)
El nou ‘think tank’ abordarà reptes com la desigualtat, l’atur i la pol·lució. La Taula del Tercer Sector en forma part.

Pàgines