Presència als mitjans

Deixar premuda la tecla CTRL per poder marcar diverses opcions

27/05/20
El matí de Catalunya Ràdio (Catalunya Ràdio)
El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h. Amb menció a la Taula del Tercer Sector, la Creu Roja, Càritas i FEATE.
26/05/20
Les entitats socials s’uneixen per demanar un pla de xoc (Diari Ara)
La Taula del Tercer Sector, que aplega 30 federacions que sumen 3.000 entitats i atenen més d’un milió i mig de persones vulnerables, va presentar ahir una proposta conjunta de protecció social per a la crisi postpandèmia que compta amb 16 mesures i inclou la regulació del preu del lloguer. La proposta va ser debatuda durant la tarda en una reunió amb el conseller d’Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, malgrat que la petició era trobar-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, segons lamentava la Taula en el seu comunicat.
26/05/20
Les propostes del Tercer Sector (El Punt Avui)
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, es va reunir amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social i va requerir la seva participació en un grup de treball específic dins del Coreco, el comitè tècnic per a l’elaboració del pla per a la reactivació econòmica i protecció social.
25/05/20
Tercer Sector plantea al Govern ampliar la vivienda social tras la pandemia (Agència EFE)
La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha propuesto al gobierno catalán 16 medidas para mitigar la crisis social causada por el coronavirus, entre las cuales destacan ampliar el parque de vivienda social y garantizar unos ingresos mínimos en cuantía y cobertura.
25/05/20
La Taula del Tercer Sector proposa al Govern 16 mesures per donar resposta a la crisi social de la covid-19 (Agència ACN)
La Taula del Tercer Sector ha proposat al Govern 16 mesures per donar resposta a la crisi social de la covid-19 a mitjà i llarg termini, però també accions que creu que s’han de desplegar de forma urgent. La taula li ha traslladat els seus plantejaments al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, responsable del grup de treball de protecció social de la Comissió per a la Reactivació Econòmica i Protecció Social impulsada per la Generalitat.

Pàgines