Presència als mitjans

Deixar premuda la tecla CTRL per poder marcar diverses opcions

25/03/20
Partits i entitats reclamen al Govern 'flexibilitzar' la renda garantida de ciutadania (El Periodico.cat)
Denuncien que, en plena emergència pel Covid-19, s'està fent una aplicació "restrictiva" de l'ajut social
23/03/20
Més pressió sobre Sánchez per a un confinament total (Diari Ara)
La Taula i la Confederació se suma a la demanda del Govern de Catalunya a l’Estat per exigir el confinament total de la ciutadania i apel·len també a un compromís de país.
23/03/20
Alcaldes independentistes i entitats del Tercer Sector demanen el confinament total davant del coronavirus (El Periódico)
Les entitats agrupades a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya han fet una crida a empreses, treballadors autònoms i a la societat civil perquè "se sumin a aquest esforç" de confinament "pel que significa i significarà per a tothom".
23/03/20
Entitats socials catalanes reclamen el confinament total de la ciutadania (Agència Europa Press)
La Taula i la Confederació han demanat en un comunicat el confinament total de la ciutadania enfront de "l'emergència social i sanitària" provocada pel coronavirus. El tercer sector català també ha demanat a entitats, empreses, treballadors autònoms i societat civil que "se sumin a aquest esforç pel que significa i significarà per a tots".
22/03/20
Entidades sociales, al límite por el coronavirus, miran con temor al mañana (Agència EFE)
"Sempre ens hem posat medalles pel nostre sistema social o d'associacionisme. Ara no ens podem permetre que caigui. Caldrà ajudar-lo". La presidenta de la Taula de Tercer Sector, Francina Alsina, assenyala que la principal preocupació de les entitats socials segueix sent la manca de material de protecció.

Pàgines