Fundesplai inaugura l'ampliació de la seva seu amb una exposició sobre l'alimentació saludable i sostenible

L'exposició vol contribuir al canvi de mentalitat col·lectiva necessari per transformar l'actual sistema alimentari en un altre que asseguri un futur saludable per a les persones i el planeta.

Contenido
Izquierda

La Fundació Catalana de l'Esplai, Fundesplai, ha organitzat una gran jornada festiva a la seva seu situada en el barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. L'objectiu ha estat celebrar la inauguració de l'ampliació de Centre Esplai i de l'exposició "Menja. Actua. Impacta", sobre alimentació sostenible i saludable.

L'ampliació de les instal·lacions permet a l'entitat dotar-se de nous equipaments que doblen la superfície construïda fins als 22.000 m2, la qual cosa farà possible incrementar les activitats educatives i de serveis.

D'altra banda, la jornada també ha servit per inaugurar 'Menja. Actua. Impacta', una gran exposició sobre l'alimentació saludable i sostenible que s'integra en el programa d'activitats de la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible que ostenta la ciutat de Barcelona aquest any 2021. L'exposició té com a objectiu contribuir al canvi de mentalitat col·lectiva que és necessari per transformar l'actual sistema alimentari en un altre que asseguri un futur saludable per a les persones i el planeta.

A la gran festa d'inauguració hi han participat centenars de persones que han gaudit d'una jornada amb una variada programació que ha inclòs, a més dels actes institucionals, animació, jocs, tallers i activitats en família.

Derecha