La FECEC engega la campanya per a la protecció solar 2024: ‘Amb el sol, no te la juguis!’

La campanya inclou consells en línia i tallers per a pacients amb càncer i les seves famílies.

Contenido
Izquierda

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) ha iniciat la campanya anual de protecció solar amb tota una sèrie de consells en línia i diverses activitats sobre la protecció solar al territori. Enguany, el lema és “Amb el sol, no te la juguis!” i tindrà una especial incidència en la protecció solar per a nadons i infants.

Ara que ens trobem a les portes de l’estiu i ja arriba el bon temps, són molts els qui volen gaudir de l’aire lliure i prendre el sol. Cal, però, que l’exposició solar es faci amb molta cura i prendre consciència de la importància de la prevenció del càncer de pell. 

Consells en línia i tallers per a pacients amb càncer i famílies

Com ja és habitual, la FECEC Junts contra el Càncer ofereix tota una sèrie de consells en línia (a les xarxes socials X, Facebook i Instagram), per a una correcta protecció solar d’adults i infants. A més, aquest any es realitzen tres tallers al territori per conscienciar sobre la necessitat de protegir-se bé del sol a l’estiu: A Lleida, Barcelona i Tarragona. 

Els tallers a Lleida i Tarragona estan destinats a pacients amb càncer i són impartits per Jesús López Fierro, director general del Departament d’Oncologia de La Roche-Posay.

El taller de Barcelona està adreçat a famílies per a la protecció solar dels més petits i és a càrrec de la doctora i pediatra ,Anna Estapé. La xerrada també comptarà amb un especialista en dermatologia, que col·labora amb Pierre Fabre, per fer un screening de pigues gratuït als assistents. En paral·lel, els més petits poden realitzar un taller de viseres solars.

Els assistents a qualsevol dels tres tallers rebran una mostra de fotoprotecció gratuïta. Ja us podeu apuntar al taller de Lleida aquí i ben aviat s’obriran les inscripcions per a les altres dues activitats.

Aquestes són les dates i ubicacions dels tallers:

- Dimecres 19 de juny a les 11h: Mites i realitats de la fotoprotecció en pacients oncològics | Lleida (Sala de lectura M. Mercè Marçal - Centre Cívic de Balàfia).

- Dijous 27 de juny a les 17h: Com protegir del sol els nostres infants | Barcelona (Centre Cívic Sagrada Família).

- Dimecres 4 de juliol a les 17h: Mites i realitats de la fotoprotecció en pacients oncològics | Tarragona (Seu de la Lliga contra el càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre).

Participa al Quiz a Instagram

I com a part dels consells de protecció solar, cada dijous es podran trobar a stories d’Instagram de la FECEC un lúdic quiz per a tota la família amb preguntes i respostes sobre protecció solar. Animeu-vos a posar a prova els vostres coneixements sobre com protegir-vos de les radiacions solars!

Derecha
Temàtica
Banner

Destacats