1a Jornada COHABITAC sobre l’impacte social de l’habitatge

L'acte se centrarà en les dificultats de les persones que viuen de lloguer. Ben aviat es disposarà del programa definitiu.

COHABITAC, la Coordinadora de fundacions promotores i gestores d’habitatge social de lloguer de Catalunya, impulsa la 1a Jornada sobre l'impacte social de l'habitatge: escoltem la veu de les persones, que se celebra el dilluns 7 d'octubre a les 9:30h al Palau Macaya (Passeig de St. Joan, 108. Barcelona).

El Dia Mundial de l’Hàbitat, impulsat per ONU HABITAT, té per objectiu generar un espai recorrent de reflexió i sensibilització entorn a l’habitatge; des de COHABITAC es vol posar de manifest l’impacte social de l’habitatge i el paper de les fundacions membres com a organitzacions que desenvolupen i proposen solucions al problema de l’habitatge.

És una bona ocasió perquè es puguin escoltar, de primera mà, la veu i l’experiència de diverses persones llogateres i conèixer com la llar ha sigut l’eix vertebrador i la palanca de canvi de les seves vides, com és el cas de joves, persones grans, famílies monomarentals, persones amb diversitat funcional o persones immigrants, entre altres.

Cal inscripció prèvia.

Activitat
Jornades
Temàtica
Dret a l’habitatge
Organitza
COHABITAC