Food Challenge Barcelona

Participa en la primera gimcana solidària i interactiva per superar reptes vinculats al malbaratament alimentari.

El Banc dels Aliments i Le Monnier & Co impulsen 'Food Challenge Barcelona', la primera gimcana solidària adreçada a empreses per sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari i el seu impacte sobre el medi ambient. L’ objectiu és conscienciar i recaptar fons que contribueixin a reduir el malbaratament i l’emissió de gasos d’efecte hivernacle emesos en la producció dels aliments.

El Food Challenge Barcelona és el 30 de maig. Equips formats per professionals d'empreses tenen l'oportunitat de recórrer la ciutat de Barcelona en una gimcana interactiva per superar reptes vinculats al malbaratament alimentari. Aquesta activitat promou la responsabilitat social corporativa (RSC) de les empreses contribuint a la sensibilització dels seus professionals i de la societat en general. L'hora d'inici és a les 10h, té una durada de 3 hores i el punt de trobada és el mateix Banc dels Aliments. El premi és un curs de cuina sostenible per a l’equip guanyador.

Amb l’entrada en vigor de la nova Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, les empreses tenen avui una oportunitat única per alinear-se amb els nous reptes ambientals i socials. Es calcula que a Catalunya, cada any es llencen més de 262.000 tones d’aliments aprofitables que generen 425.000 tones de CO₂ i malbaraten fins a 30 milions de m³ d’aigua. En concret, cada català malbarata 35 quilos d’aliments a l’any. 

Activitat
Altres
Temàtica
Participació i societat civil
Organitza
Banc dels Aliments