5è Sopar Solidari de Fundesplai a favor de la infància: on line!

El proper dimarts 15 de desembre de 2020 de 19 a 20:30h, Fundesplai organitza el  5è Sopar Solidari on line a favor de la infància, amb la prestigiosa xef Ada Parellada, per recaptar fons que es destinaran a beques i ajuts per a la infància en situació de vulnerabilitat.

La manca d'igualtat d'oportunitats en l'accés dels infants al menjador escolar, a les colònies o a recursos de lleure i reforç escolar, repercuteix directament en la seva salut, el creixement i felicitat. Una situació que aquest any es veu especialment agreujada per les conseqüències de la pandèmia de COVID-19, que afecta molt negativament sobre les famílies en situació de vulnerabilitat.

El proper dimarts 15 de desembre de 2020 de 19.00 h a 20.30h, Fundesplai organitza un Sopar Solidari on line, amb la prestigiosa xef Ada Parellada, per recaptar fons que es destinaran a beques i ajuts per a la infància en situació de vulnerabilitat. La vetllada inclourà un taller de cuina on line impartit per Ada Parellada, testimonis en directe, un sorteig i molta solidaritat. El donatiu de l'acte és voluntari (mínim 10 euros). Cada persona inscrita rebrà un mail personalitzat amb el link de l'acte, un llistat de productes per fer la recepta de l'Ada Parellada i un número per un sorteig. També es poden fer aportacions solidàries addicionals.

Activitat
Actes
Temàtica
Infància i adolescència
Organitza
Fundesplai