13-J: Nou debat Catalunya Social "Fragmentades: una anàlisi dels discursos d'odi, l'auge de l'extrema dreta i el seu impacte social"

Té lloc el proper dijous 13 de juny a les 9:30h al Hub Social. Imprescindible inscripció prèvia.

Contenido
Izquierda

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, en col·laboració amb el Diari Ara, organitza un nou debat 'Catalunya Social' sota el títol 'Fragmentades: una anàlisi dels discursos d'odi, l'auge de l'extrema dreta i el seu impacte social', que tindrà lloc el dijous 13 de juny a les 9:30h al Hub Social (C/ Girona 34, interior. Barcelona).

La jornada inclourà la presentació d'un nou informe 'Catalunya Social', que analitza com s’articulen els discursos d’odi, quins són els seus fonaments i quins impactes socials tenen en un context generalitzat d’auge de l’extrema dreta. Posteriorment, comptarem amb una taula d’experiències amb la participació d’entitats federades. 

Programa: 

9:00h Obertura d'acreditacions

9:30h Benvinguda i moderació de l’acte a càrrec d’Ignasi Aragay, director adjunt del  Diari Ara. 

9:32h Benvinguda institucional a càrrec de Francina Alsina, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. 

9:40h Benvinguda institucional a càrrec de Georgina Oliva Peña, secretària General d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya

9:50h Presentació de l’estudi ‘Fragmentades: una anàlisi dels discursos d’odi, l’auge de l’extrema dreta i el seu impacte social’ a càrrec de Salma Amazian, antropòloga, historiadora i co-autora del Dossier i Helios F. Garcés Investigador independent, escriptor i co-autor del Dossier

10:20h Taula d’experiències 

  • Noemí Fernández, dona gitana, jurista de la Fundació Secretariat Gitano i representant d’ECAS
  • Bilal El Gonna, jove acompanyat per Punt de Referència, representant de FEPA.  
  • Representant de la Plataforma LGTBI de Catalunya.
  • Ona Gázquez i Ribas, educadora de Punt de Referència, representant de FEPA.
  • Riccardo Crispo, tècnic referent del programa de protecció internacional de l’àmbit d’inclusió social i representant de Creu Roja Catalunya.

11:10h Debat amb el públic assistent. 

11:30h Fi de l’acte.