Cerquem proveïdor: informe model d'actualització de l'indicador de renda de suficiència de Catalunya

Aquest informe respon a una realitat que fa molt temps que preocupa a la Taula en la defensa dels drets socials a Catalunya.

Contenido
Izquierda

La Taula del Tercer Sector llança una licitació per a l'elaboració d'un informe que analitzi i proposi un model d'actualització de l'indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC). La licitació precisa l'elaboració d'un informe a partir d'un informe previ realitzat per la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya per tal d'aprofundir en la definició i justificació d'una proposta de model d'actualització de l'IRSC per Catalunya que pugui ser estable en el temps i que garanteixi uns ingressos mínims per assegurar una vida digna.

L'encàrrec ha de concloure amb un informe que s'entregarà a la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. L'informe definitiu haurà de lliurar-se el dia 31 d'octubre de 2024, havent existit prèviament reunions de seguiment i una previsualització de l'informe final.

El termini de presentació d'ofertes i de la documentació finalitza el dia 19 de juliol de 2024 (inclòs). Cal enviar-les a: xcarne@tercersector.cat amb la referència de l'assumpte del correu de REF. LIC 03/2024.

Derecha
Banner

Destacats