El president Mas i la Taula del Tercer Sector posen en comú les prioritats socials del país

Aquest dimecres, una delegació de la Taula del Tercer Sector es va reunir amb el President Mas al Parlament.

Contenido
Izquierda

Una delegació de la Taula del Tercer Sector es va reunir aquest dimecres amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. La trobada va servir, entre d’altres per presentar-li el Full de ruta social.

Entre d’atres temes, el President de la Generalitat i la Taula del Tercer Sector van posar en comú les prioritats socials per aquesta legislatura. La Taula del Tercer Secor li va expressar al President la seva disposició de col·laborar amb el govern a l’hora d’identificar els temes socials que es parlaran en la Cimera Econòmica i Social del proper 16 de març.

Durant la trobada, el President també va anunciar que el mes de juliol es reunirà amb totes les entitats membres de la Taula del Tercer Sector per comentar la situació actual i treballar reptes conjunts. Aquesta trobada està inclosa en un del Pla de Suport al Tercer Sector Social que es va aprovar el setembre passat. La trobada amb el president i les entitats membres d ela Taula del Tercer Sector coincidirà en el temps amb el desè aniversari de la Taula del Tercer Sector.