1.800 infants i joves de famílies en risc d’exclusió social gaudeixen dels casals i les colònies de la Fundació Pere Tarrés

Ho fan gràcies a les 40 activitats becades que l'entitat ha posat en marxa per aquest mes d'agost i que s'adrecen a infants de famílies amb dificultats socials. 

Contenido
Izquierda

Aquest estiu la Fundació Pere Tarrés calcula que haurà becat al voltant de 6.500 infants i joves en situació de vulnerabilitat social, més que cap altre any abans. "Per a aquests infants, viure aquestes activitats becades és essencial perquè no facin un ús excessiu de pantalles al seu domicili, puguin menjar saludablement i el temps de joc sigui un vehicle per al seu desenvolupament competencial, emocional i humà" assegura la coordinadora de campanyes socials de la Fundació Pere Tarrés, Alana Hurtado.

Gràcies a les 40 activitats becades que l'entitat ha posat en marxa durant el mes d’agost, uns 1.800 infants i adolescents de famílies en situació de risc poden viure aquesta experiència, acompanyats per més de 150 monitors i monitores. Alguns d’aquests nens, nenes i joves és el primer cop que gaudiran d’unes colònies a l’estiu.

Les colònies socials de la Fundació Pere Tarrés d'aquest agost compten amb un equip pedagògic de 70 monitors i monitores i directors i directores d’activitats i tenen lloc a cinc de les seves instal·lacions. A més d’acollir els infants, adolescents i joves a La Conreria, l’entitat ho fa a l’alberg Montsec Mur (Guàrdia de Noguera), a la demarcació de Lleida, a la casa de colònies Casal Esperança (Ogassa), a la demarcació de Girona, i a les cases Santa Maria del Roure (Cantonigròs) i La Ruca (Avinyó), ambdues a la demarcació de Barcelona.

El programa de beques es finança gràcies a les donacions d’empreses, administracions, ciutadans a títol particular, i aportacions pròpies de la Fundació. L'entitat impulsa les donacions a través de la seva campanya 'Cap infant sense colònies'.