Consulta el programa 17-O Jornada 'Territori i desigualtats: una vida digna depèn d’on vius?'

Amb motiu del Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa, la Taula del Tercer Sector Social organitza aquesta jornada en format presencial al Hub Social.

Contenido
Izquierda

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya commemora el Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa amb la jornada 'Territori i desigualtats: una vida digna depèn d’on vius?', que tindrà lloc el dijous 17 d'octubre a les 9:30h al Hub Social (C/ Girona 34, interior. Barcelona).

La jornada se centrarà a analitzar les perspectives territorials de la pobresa i les desigualtats, especialment emmarcades en els tres pilars bàsics per a una vida digna: el dret a un habitatge digne, l'accés a un ingrés mínim garantit i l'ocupació de qualitat.

L'acte s’abordarà des d'un enfocament basat en drets humans i, per això, es comptarà amb la participació del Fòrum de Síndics, que representarà les persones com a titulars de drets; entitats del tercer sector com a titulats d'obligacions i representants de l'administració com a titulars de responsabilitats.

Consulta el programa.

Cal inscripció prèvia.

Logotips organitzadors i col·laboradors acte pobresa

Derecha
Banner

Destacats