La consellera Mònica Martínez Bravo es reuneix amb la Taula

La titular de Drets Socials i Inclusió visita la seu de la institució a Barcelona en una de les primeres visites de la nova consellera.

Contenido
Izquierda

La consellera de Drets Socials i Inclusió, Mònica Martínez Bravo, s’ha reunit aquest dimecres amb la presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Francina Alsina Canudas, per fer una primera reunió de treball que ha servit per abordar les prioritats que tenen el Departament i les entitats socials davant de la nova legislatura.

La consellera Martínez Bravo ha visitat la seu de l’entitat al Hub Social de Barcelona, un espai impulsat per la Fundació Bofill que connecta organitzacions i persones compromeses amb la justícia social i l’equitat, on ha saludat els i les professionals que hi treballen així com la resta d’entitats que també tenen la seu al mateix espai.

Després de la visita, la consellera, acompanyada del secretari general del Departament, Raúl Moreno, ha mantingut una reunió de treball amb representants de la Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector Social i el director de l’entitat, Roger Civit. 

Durant la reunió, s’han posat sobre la taula les prioritats del nou equip del Departament de Drets Socials i Inclusió i els representants del tercer sector han traslladat les seves demandes i qüestions prioritàries en l’àmbit dels drets socials relacionades amb les polítiques de lluita contra la pobresa, l’exclusió i les desigualtats, la garantia d’ingressos mínims i l’enfortiment dels serveis socials, entre altres. La Taula del Tercer Sector Social ha agraït a la consellera Martínez Bravo que un dels primers actes públics hagi estat amb aquest agent social.